Care este pluralul cuvântului „ou”

Ieri, deputatul a vizitat o fabrică din Răscăieți, Ștefan Vodă. A înregistrat și aici un filmuleț în care a spus că fabrica produce „ouri” de jucrie. Astăzi l-am întrebat care este, de fapt, pluralul cuvântului „ou”.


Vezi și: Un ou, două... ouri! Gramatica îi dă bătăi de cap lui Sergiu Sîrbu (VIDEO)

Tot ieri, deputatul a publicat o înregistrare video unde apare călare pe un cal, în același sat. Anterior, acesta s-a afișat conducând un motocultor, sau „motobloc”.

Citește și: „Te-ai buimăcit plimbându-te cu motoblocul”. Ce n-au împărțit Deliu și Sîrbu la ședința Parlamentului (FOCUS)

Nu a durat mult și „prestația” democratului pe rețelele de socializare a ajuns ținta glumelor sau ironiilor internauților.


Acum Sîrbu spune că i-a cam secat imaginația și că e în căutare de noi idei.


Sergiu Sîrbu candidează la parlamentarele din 24 februarie de pe locul 7 din lista electorală a Partidului Democrat.

Scrutinul parlamentar se va desfășura, în premieră, în baza sistemului de vot mixt. Din cei 101 deputați, 51 vor accede în Legislativ pe circumscripțiile uninominale, iar 50 - pe liste de partid.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!