„Se poate de schimbat corupția într-un singur an. Pentru corupția la nivel de stat ne gândim să fie aplicată pedeapsa cu moartea și confiscarea averii până la a treia generație, în unele cazuri chiar și până la cumătri.  Am o metodă a mea, originală, sunt numai câteva țări care folosesc această metodă”, spune Donică.

Propunerea candidatului nu se oprește aici:

„Pentru că noi suntem puțini moldoveni: prindem coruptul, demonstrăm că este așa și îi donăm organele. Salvăm astfel alte trei vieți. Organele nu pot fi vândute, doar donate și doar cetățenilor Moldovei”, a conchis peretendentul la fotoliul de deputat.

Mişcarea Speranţa-Nadejda nu are niciun candidat pe circumscripţiile uninominale. În buletinul pentru circumscripţia naţională partidul va figura cu numărul 12. Lista formaţiunii include 34 de candidaţi.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!