Potrivit anticorupție.md, suspectul nu a făcut declarații de presă, iar avocații săi au menționat că acesta pledează nevinovat. Mai mult, unul dintre apărătorii săi a spus că Mihail Bejan nu ar fi fost prins în flagrant.


Mihail Bejan a fost reținut de poliție în seara zilei de 1 februarie curent, într-o pădure din sectorul Râșcani al Capitalei, împreună cu un tânăr în vârstă de 17 ani, căruia i-ar fi cerut să îi facă sex oral. Mama tânărului a declarat pentru Jurnal TV că Bejan l-a acostat pe minor pe stradă și că, inițial, i-ar fi propus să lipească niște afișe contra unei sume de bani.

Amintim că, printr-un ordin MAI, funcționarul a fost dat afară. Acesta a fost reținut după ce procurorii au bănuit că ar putea fugi din țară.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!