„Unii spun că în Orhei e mai greu, din cauză că este un primar tare deosebit sau specific. Dar și noi avem candidați extraordinari”, a declarat Candu. Ulterior, acesta și-a îndemnat colegii să meargă pe la localnici. „Ne împărțim pe echipe, ne repartizăm pe întregul raion, ne vedem seara, tragem concluziile, numărăm voturile poate de pe acum”, a spus el.

Iar Sergiu Sîrbu a declarat pe un ton mai ridicat că „în Orhei va fi ca în toată Moldova”. Declarația vine după ce Partidul Șor a instalat mai multe panouri prin toată țara, pe care scrie că „aici poate fi ca în Orhei”.


În circumscripția nr. 18, Orhei, candidează următorii concurenți: Vasile Costin (PDM), Ilan Șor (PP Șor), Svetlana Căpățină (PCRM), Mihail Catraniuc (PSRM), Valeriu Munteanu (blocul ACUM), Dorin Zghibarța (PL).

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!