Pe parcursul celor 5 ani am avut parte de multe provocări, reușite, dar și lecții învățate. 

Am publicat peste 75 000 de știri, am făcut sute de LIVE-uri de la diferite evenimente și am lansat zeci de proiecte video. 

Am fost primii care au inovat jurnalismul autohton prin filmările cu drona și lansarea aplicației mobile cu opțiunea de setare a notificărilor „breaking news” și „curs valutar”.

Am trecut prin trei Guverne, patru scrutine electorale și poate cea mai lungă perioadă de proteste stradale din istoria Republicii Moldova.

Rămânem în continuare o platformă de știri obiective și corecte, menită să contribuie la informarea, educarea și motivarea oamenilor. Încurajăm gândirea critică și implicarea cetățenilor în dezvoltarea țării.

Astăzi, la aniversarea celor 5 ani de AGORA, îi îndemnăm pe cititorii pasionaţi de știri bune și prietenii fideli care ne-au fost aproape în această perioadă să ne spună „verde-n față” ce cred despre noi. Vă așteptăm să ne cunoaștem și offline și să vă deschidem mici secrete din culisele muncii noastre de zi cu zi.

***

Portalul de știri AGORA este deținut de compania Interakt, care îşi propune să devină cea mai competitivă companie din Republica Moldova în domeniul new-media. În acest sens, compania lansează şi dezvoltă produse new-media, care tind să fie lideri pe segmentul lor de piaţă. Din portofoliul Interakt mai face parte și revista online pentru femei EA.md