Mai întâi abonamentele, apoi și biletele, dacă mai rămân locuri

Potrivit directorului executiv al FMF, în perioada 25 februarie-10 martie se vor pune în vânzare 6.000 de abonamente la cele 5 meciuri ale tricolorilor din campania de calificare, iar alte abonamente sunt rezervate echipei oaspete și partenerilor.

Vânzarea se va face doar online.

Abonamentele vor fi nominale, ceea ce va presupune completarea datelor cu caracter personal. O singură persoană va putea cumpăra până la 6 abonamente. Potrivit organizatorilor, persoanele ale căror date personale prezentate la intrarea în stadion nu vor corespunde cu datele introduse la achiziționare, nu vor avea acces la meci.

Dacă după vânzarea abonamentelor vor rămânea locuri libere, FMF va scoate la vânzare bilete ordinare, care vor putea fi cumpărate în perioada 12-20 martie.

Potrivit lui Oleinicenco, sistemul propus de FMF este folosit pe scară largă la nivel internațional și e timpul ca microbiștii moldoveni să înceapă să se obișnuiască cu această modalitate.

Zona de lângă stadionul Zimbru devine pietonală

În premieră, segmentul bulevardului Dacia, dintre strada Burebista și bd. Cuza Vodă, direcția spre Centru, va deveni pietonal. Spectatorilor la meci li se recomandă să folosească transportul public, iar Regia Transport Electric Chișinău va suplimenta numărul de troleibuze cu ocazia partidei. Totodată, organizatorii îndeamnă oamenii să vină din timp la meci și să urmeze indicațiile forțelor de ordine și a stewarzilor la fața locului.


Partida dintre naționalele R. Moldova și Franței se va disputa la 22 martie, ora 21:45, pe stadionul Zimbru din Chișinău. Partida va fi prima din preliminariile pentru EURO 2020.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!