Video rulează pe melodia „Life is good” de Grigori Leps, pe care anterior Botnari o cânta karaoke. Chiar la începutul spotului apare și conceptul unei clădiri cu inscripția Agora pe ea.


„Stimați hînceșteni, vă prezentăm zona nouă a unui nou concept în lunca râului Cogîlnic, mun. Hîncești, unde vom avea un nou centru care reprezintă parcul industrial a Zonei Economice Libere (fabrici, uzine, alte proiecte). Scopul de bază a conceptului este curățirea albiei rîului Cogîlnic, amenajarea zonei de agrement, delimitarea zonei de protecție, îmbunătățirea situației ecologice, protecția municipiului Hîncești de inundații în situațiile excepționale, renovarea Gării Auto, posibilitatea apariției serviciilor SMURD, renovarea clădirilor agenților economici, totodată conexiunea a patru drumuri naționale și legătura dintre zona orașului Nord și Sud pentru tot perimetrul municipiului”, se arată în descrierea video.

Potrivit lui Botnari, la proiect se muncește de mai mult timp, iar conceptul a fost realizat de arhitectul mun. Hâncești, Gheorghe Petrov.

Amintim că mai devreme Partidul Șor, care anterior a promis viață la Orhei ca în Monaco și revenirea la colhozuri, a publicat un video numit „Moldova, țară de vis!”. În el apar diverse machete, cum ar fi o roată a viziunii lângă Circ, de proporțiile celei de la Londra, proiectul colhozurilor și clădiri multietajate.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!