„Acum mi-am exercitat dreptul la vot, am votat ca toate proiectele și faptele bune – prima casă, drumuri bune, salarii sau pensii – să continue. Am votat cu echipa PD și candidatul Stratulat. Astăzi se permite să facem o astfel de agitație electorală, dar vreau să fac și un îndemn pentru cetățeni, să iasă să voteze. Astăzi sunt Dragobetele, să iubiți și să fiți iubite și dorite, mai ales voi, fetele aici”, a zâmbit Candu.

Speakerul a punctat că astăzi se permite agitația electorală, la ieșire din secția de vot. „Nu există o anumită distanță, pentru că ar fi greu de monitorizat. Sperăm la cât mai multe mandate, ca să avem majoritate parlamentară, guvern, ca să fie implementate toate proiectele. După alegeri vom avea discuții cu toți cei care vor fi reprezentați în Parlament, care au un proiect de țară. Rezultatele vor vorbi de la sine, se va vedea cine a muncit, iar alegătorii vor aprecia faptele deja făcute”, a mai subliniat democratul.

El a confirmat că a votat și la referendumul intens promovat de PDM. „Am votat la referendum pentru că considerăm că un parlament mai mic va fi mai eficient și va fi mai puțin costisitor. În cadrul întâlnirilor cu oamenii, foarte mulți susțin ideea ca deputații să poată fi retrași dacă aceștia dezamăgesc cetățenii. Inițial cetățenii trebuie să-și spună opinia, iar dacă oamenii vor susține aceste două idei, va fi reglementat mecanismul”, a spus speakerul.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!