„Ieșiți la vot și votați cu cap”, spune reporterul Felicia Nedzelschi. Ea este prima dintre membrii echipei care a ajuns la secția de vot. 

„La mine este ora 7:30 și eu deja am fost la vot. Vă îndemn să mergeți să votați și voi, pentru că timp de patru ani mulți aleși ai poporului uită că sunt în slujba noastră. Ieșiți azi la vot și votați pentru voi, pentru că alegerile de azi sunt pentru voi. Pentru noi toți! Dacă votați, veți avea dreptul să le cereți socoteală celor care vă reprezintă în Parlament”, spune Felicia.

„De patru ani i-am văzut la treabă atât în Parlament, cât și în afara Parlamentului, iar astăzi a venit ziua răsplatei pentru tot ce au făcut și pentru tot ce nu au făcut. Ieși la vot!”, a spus reporterul Mihai Avasiloaie.

Jurnalista Anastastasia Antoceanu a afirmat că a votat pentru că îi pasă de viitorul țării noastre.

„Vreau să trăiesc decent în țara noastră. De aceea te îndemn și pe tine să nu mai găsești motive și pretexte să stai acasă, ci să ieși la vot”, spune Anastasia.

Redactorul-șef AGORA, Victoria Dumbravă ne îndeamnă pe toți să ieșim la vot și să dăm un semnal de alarmă: „Mai sunt în țara asta dintre cei care pot să-și spună cuvântul”.

„Dacă nu te doare-n cot, mergi la vot”, a mai adăugat Victoria.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!