1. Constantin Țuțu

După prelucrarea tuturor proceselor verbale, Andrei Năstase a învins în circumscripția nr. 33 cu 46,32%, ceea ce constituie 14.016  de voturi din totalul de 30.259. Se întâmpă deși ieri seară, într-o intervenție LIVE, echipa PD a făcut haz de Andrei Năstase și a scandat „Victorie” pentru Țuțu.

2. Monica Babuc

Babuc a cedat în fața lui Liviu Vovc pe c.22, Ialoveni, iar diferența a fost de peste 2.000 de voturi. Se pare că democratei i-a jucat festa punerea pe rută a troleibuzelor la Ialoveni care au fost o sabie cu două tăișuri. Deși au fost promovate ca o reformă mult-așteptată, troleibuzele au devenit „inamicul nr 1” al șoferilor de microbuz din localitate, care au declanșat o adevărată luptă contra transportuluin electric, iar pasagerii au fost cei care au avut de suferit.

3. Dorin Chirtoacă

Deși a spus că se va retrage dacă va simți că Mihai Popșoi, candidatul ACUM, are mai multă susținere, Chirtoacă a rămas în cursă până la capăt. Acesta nu a intrat nici măcar în top-3. Circumscripția a fost câștigată de Popșoi, cu 37% din voturi, el fiind urmat de socialista Svetlana Popa și democrata Nina Costiuc.

4. Mihai Stratulat

Medicul pediatru, lansat în cursă din partea PD, s-a ales doar cu 3.000 de voturi. Lupta crâncenă pe circumscripția nr.26, Buiucani, s-a dat între Iurie Reniță de la ACUM și Dinari Cojocaru de la PSRM. Pe ei i-au despărțit 138 de voturi.

5. Octavian Țîcu

Candidatul ACUM la Ungheni, Octavian Țîcu, a pierdut în fața democratei Ludmila Guzun cu 1.300 de voturi. 

6. Valeriu Munteanu

Alegerea fostului liberal de a candida în circumscripția nr.18, Orhei, cot la cot cu primarul Ilan Șor, nu i-a adus noroc. Deși a ieșit pe locul doi, Munteanu a pierdut în fața lui Șor cu 11.000 de voturi.

7. Petru Jardan

Candidatul P. Șor, șeful Avia Invest, Petru Jardan, a pierdut la Botanica, pe c. 23. El nu a acumulat nici 3.000 de voturi, asta deși a organizat un concert al lui Stas Mihailov la Aeroport, iar partidul s-a lăudat cu 10.000 de spectatori.

8. Dorin Frăsâneanu

Deși în seara zilei de 24 februarie tânărul care l-a apostrofat pe Dodon la MGIMO ieșea în față, peste noapte tabloul s-a schimbat radical. Socialistul Gheorghe Para a luat cu circa 1300 de voturi mai mult, în timp ce pentru Frăsâneanu au votat peste 700.

9. Ion Sula

Între Ion Sula și Petru Frunze s-a dus o luptă acerbă pe c.37. În seara zilei de 24 februarie, cei doi se schimbau cu locul la fiecare proces verbal numărat. Până la urmă, candidatul ACUM a câștigat cu 2.800 de voturi.

10. Chiril Gaburici

Democratul fără sigla trandafirilor, ultimul înscris în cursă, ministrul Economiei și Infrastructurii Chiril Gaburici abia de a acumulat 3.600 de voturi pe c.31. El a fost devansat de Grigore Novac și Liliana Nicolaescu-Onofrei.