„Eu am MAMA! Și în grădina MAMEI au înflorit ghioceii. Și primăvara va veni! Eu îmi iubesc țara, oamenii ei și sunt mândră să fac parte dintr-o echipă politică, care mi-a fost alături mereu. „Adevăratele înfrângeri sunt renunțările la vis”, scria Radu Gir. Iar eu NU RENUNȚ!”, a scris Babuc.

Totodată, ministra a făcut un apel către persoanele care îi comentează înfrângerea:

„Apelez la cei care se întrec în a mă înjura, a-mi schimonosi numele și a jubila victoria contracandidatului meu pe circumscripția 22 , umilindu-mă, să nu se straduie degeaba. NU CONSUM RĂUTATE, MINCIUNI și BĂDĂRĂNIE! Le ignor!! Toate bune oamenilor buni! ”, a conchis ministra.

Monica Babuc a cedat în fața lui Liviu Vovc pe c.22, Ialoveni, iar diferența a fost de peste 2.000 de voturi. Se pare că democratei i-a jucat festa punerea pe rută a troleibuzelor la Ialoveni care au fost o sabie cu două tăișuri. Deși au fost promovate ca o reformă mult-așteptată, troleibuzele au devenit „inamicul nr 1” al șoferilor de microbuz din localitate, care au declanșat o adevărată luptă contra transportuluin electric, iar pasagerii au fost cei care au avut de suferit.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!