„Din prima zi a primului nostru produs ,am stabilit principiile clare ale drumului de urmat: meticulozitate in ceea ce priveşte cel mai inalt standart de calitate, atenţie extraordinară pentru ingredientele pe care le folosim, constientizarea emoţiilor consumatorilor şi o grijă lipsită de compromisuri pentru natura şi mediul inconjurător. Aspiraţiile impreună cu aprecierea de către clienţi a produselor organice , ne-a condus spre dezvoltarea unei linii noi de produse.O linie creată exclusiv din plante crescute sub cea mai strictă supraveghere, în conformitate cu cele mai inalte standarde internaţionale pentru produse organice ECOCERT”, spun reprezentanții companiei.


Este doar o singură cale spre frumuseţe – calea naturii. Cei de la Relaxa Aromatherapy crede în lucrul acesta de mulţi ani şi ți-au propus să-l demonstreze și în perioada 28 februarie – 3 martie la Moldexpo.

„Anume din acest considerent suntem permanent în căutarea ingredientelor naturale unice în toată lumea, ca mai apoi să creăm din ele cele mai eficiente produse cosmetice, întru a vă ajuta să puneţi accentul pe frumuseţea dumneavoastră naturală. Noi depunem efort întru a ne apăra frumoasa noastră planetă şi a apăra oamenii ei, viaţa căror depinde de sănătatea acestei planete. Noi urmărim lucrul acesta nu pentru că dorim să fim în pas cu moda. Noi considerăm că aceasta este unica metodă posibilă pentru a trăi şi activă”, mai spun reprezentanții Relaxa Aromatherapy.

Relaxa Aromatherapy pe Facebook

Relaxa pe Instagram

Consultă și Relaxa.mdP.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.