„Îmi doresc să realizez tot ce mi-am propus pentru acest an. Toți dintre noi au o listă de realizări pe care și le doresc. Această listă ține și de domeniul personal, și de domeniul profesional. Am avut un an destul de interesant, am cunoscut multe persoane noi, am avut ocazia să învăț multe lucruri noi. A fost un an încărcat și doresc să continue la fel de încărcat, ca să fie mai interesant când îmi trăiesc o zi sau alta. Mandatul încă nu s-a încheiat. Vom vedea când se va încheia mandatul unde vom merge mai departe. Credeți-mă că sunt atâtea lucruri de realizat pe agenda ministerului, că practic nu am timp să mă gândesc ce va fi mai departe. Sunt convinsă că aceste planuri vor fi continuate de către secretarii de stat din cadrul ministerului și de către cei care urmează să conducă ministerul în viitor”, a declarat Silvia Radu după ședința de la Guvern, care a avut loc astăzi.

Cât despre aderarea la Partidul Democrat, Silvia Radu a spus că dacă o să ia o decizie în acest sens, o va anunța presei. „Eu voi fi acea persoană care vă voi comunica despre acest lucru”, a menționat aceasta.

Întrebată dacă și-ar dori să participe la alegerile locale din Chișinău, șefa de la Educație a declarat că „este prematur să vorbim despre acest lucru”. „Când va veni momentul, voi face corespunzător declarațiile dacă va fi sau nu necesar de făcut acest lucru. Astăzi e dificil de spus ce va fi în viitor”, a adăugat Silvia Radu.

Astăzi, la Guvern a avut loc prima ședință de după alegerile parlamentare din 24 februarie. Majoritatea miniștrilor care au candidat la scrutin au evitat să dea ochii cu jurnaliștii.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!