„Suntem mândri să activăm într-un sediu nou, modernizat conform rigorilor europene. Vom depune toate eforturile pentru a oferi suportul necesar clienţilor noştri, pentru a-i ajuta să ţină pasul cu tehnologiile bancare şi să-şi gestioneze inteligent activităţile financiare,” a declarat Mihail Panainte, directorul Sucursalei nr. 20, or. Chișinău.

În cadrul sucursalei noi deschise poți beneficia de întreaga ofertă a Băncii. Printre produsele disponibile se numără:

  • credite pentru afaceri mici și mijlocii, inclusiv credite oferite în cadrul proiectelor speciale de finanțare;
  • credite de consum, credite ipotecare și carduri de credit;
  • deschiderea depozitelor;
  • deservirea conturilor curente și a cardurilor bancare, inclusiv a cardului suplimentar pentru copii minori;
  • asigurări auto și de bunuri.

Începând cu luna ianuarie, tinerii antreprenori pot beneficia de condiții preferențiale și anume aplicarea ratei dobânzii reduse pentru creditele solicitate.

Dacă Sucursala nr. 20 încă este prea departe de tine, vino în mediul online pentru a deschide un card, a solicita un credit, a transfera banii în orice colț al țării sau oricare colț al lumii și nu doar. FinComBank S.A. îți oferă o gamă largă de serviciilor bancare la distanță:

-        gestionează conturile non-stop de pe orice gadget, oriunde nu te-ai afla, pentru că Internet Banking FinComPay este mereu la îndemână. Mai mult decât atât, platforma îți permite să plătești serviciile comunale online, fără a ieși din casă, la orice oră;

-        deschide un card online VISA sau Mastercard pentru tine sau pentru copilul tău AICI

-        solicită un credit online în doar câteva minute. Alege: Express CreditSimplu, dacă ai nevoie de un credit pentru nevoi personale până la 20.000 lei, Express Credit, pentru o sumă până la 150.000 lei, fără gaj și certificat de salariu, sau Card de Credit OPTI, portofel de rezervă care îți permite să achiți cumpărăturile până la 150.000 lei;

-        primește fără a plăti comision pe cardul deschis la FinComBank S.A. un Transfer RapidOnline (T2C) de peste hotare, efectuat prin sistemele de remitere de bani Unistream, Contact sau Ria Money;

-        efectuează sau primește un transfer P2P, adică un transfer online de la card la card, indiferent care bancă din Moldova ți-a emis cardul bancar. Transferul de bani este valabil pentru același sistem de plăți (de la VISA la VISA, de la Mastercard la Mastercard) sau sisteme de plăți diferite (transferul de bani de la VISA la Mastercard sau de la Mastercard la VISA).  Transferurile online sunt disponibile în lei, dolari și euro.

Astăzi FinComBank S.A. numără o rețea formată din 92 de unități, printre care 19 sucursale și 73 de agenții pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Banca tinde ca rețelele sale teritoriale să fie amplasate în locurile cele mai accesibile și solicitate de către clienți.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.