Noi, socialiștii, am contestat rezultatele alegerilor în mai multe circumscripții. De asemenea, în prezent, efectuăm o numărare paralelă a voturilor, rezultatele căreia vor oferi o notă întregului proces electoral.

Numai după încheierea tuturor procedurilor juridice și decizia finală a Curții Constituționale privind confirmarea madatelor deputaților, Partidului Socialiștilor va expune poziția clară privind acțiunile ulterioare”, se arată într-un comunicat al PSRM.

În acest weekend, PSRM spune că va desfășura zile de informare politică a cetățenilor.

Amintim că astăzi vicepreședintele PDM, Vladimir Cebotari, a anunțat că democrații au trimis scrisori partidelor componente ale blocului „ACUM” prin care le-au invitat să înceapă negocierile în vederea creării unei alianțe post-electorale, dar că nu au primit încă un răspuns. În același timp, Cebotari a declarat că PDM nu-și dorește alegeri anticipate.

Vezi și: Democrații nu vor anticipate și au chemat la negocieri PAS și PPDA. Cebotari: Le-am trimis scrisori, dar n-am primit un răspuns (VIDEO)

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!