„Plahotniuc și PDM au furat, au mințit, au umplut țara cu propria murdărie, iar în prezent caută târguri? Pentru ce? Ca să poată fura mai departe? Avem prea mult respect pentru cetățeni ca să intrăm în târguri cu bandiții. Le recomandăm să nu mai piardă timpul cu scrisorele”, a declarat pentru IPN Cristina Bujor, purtătorul de cuvânt PAS.

Amintim că PD a expediat PAS-ului și PPDA scrisori cu intenție de colaborare în noul parlament. Vicepreședintele PDM, Vladimir Cebotari a declarat că, la această etapă, blocul „ACUM” este primul în ordinea preferințelor PDM.

„Anticipatele ar însemna întoarcerea în haos, o frână în proiectele bune începute de noi, o descurajare a investițiilor străine în dezvoltarea economiei. Vrem să continue stabilitatea și oamenii să aibă claritate cât mai repede posibil. Nu trebuie să tragem de timp”, a spus Cebotari.

În același timp, acesta crede că lipsa unui răspuns din partea PAS și PPDA arată că aceștia „sunt încă în febra emoțiilor electorale”.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!