Terasa bine amenajată și grădina de vis cer o doză de efort, iar cea mai mare provocare este să găsești rapid toate cele necesare, fără muncă în plus și timp cheltuit pe drumuri. Magazinele METRO îți vin în ajutor cu peste 1000 de articole de grădinărit – toate sub același acoperiș. O singură vizită în magazin te va asigura cu instrumentele, materialele, semințele și fertilizatorii necesari pentru a-ți transforma grădina într-un colț de rai.

Sunt atât de multe oferte la capitolul grădinărit, încât nu vei putea rezista tentației. Pentru a planifica minuțios aranjarea unei grădini fabuloase trebuie să fii atent la detalii și calitate, iar pentru a putea compara opțiunile, ai nevoie de un sortiment cu adevărat bogat.

Ce găsești la Metro pentru grădina ta?

·       Bulbi și semințe

Vei fi captivat de frumusețea soiurilor variate, unele chiar neobișnuite, dar ușor de cultivat. La METRO descoperi o gamă largă de bulbi și un sortiment vast de semințe pentru primăvară. Un adevărat perete de culori, din care poți alege exact plantele pe care le vrei în grădina sau curtea ta. De la semințe de legume (ceapă, ridiche, castraveți, roșii, morcovi etc.) la semințe de plante aromatice sau semințe de lucernă. Găsești și semințe de flori, amestec pentru balcoane, petunii și panseluțe în amestec de culori, gura leului, eșolția, narciși, crini și multe alte soiuri rafinate. Îți rămâne doar să alegi gama de nuanțe în care-ți vei îmbrăca grădina sau, de ce nu, balconul.

Butașii de trandafiri sunt de mai multe tipuri, de la clasici la cățărători - toți la un preț formidabil, astfel încât să nu fii nevoit să alegi doar câțiva. Trandafirii sunt mândria unei grădini îngrijite, nu te sfii să iei acasă fiecare sort care-ți face cu ochiul. Alege soiurile în dependență de sezon, sol sau preferințe personale și te vei bucura de parfumul fermecător și amețitor al florilor când vei dori.


·       Semințe pentru gazon

Verdele e la fel de fermecător ca explozia de culori a florilor. Dacă nu ai spațiu suficient pentru o întreagă grădină, dar vrei o notă de culoare în curte, dacă ai chef să-ți organizezi un teren de sport chiar acasă sau pur și simplu îți dorești o terasă îngrijită, tot la METRO găsești și semințe pentru gazon. Cu siguranță nu vei putea trece pe lângă semințele de gazon ARO – în magazine sunt prezente atât tipul universal, cât și cel potrivit terenurilor de sport, la cel mai mic preț posibil.

·       Îngrășăminte

Îngrășămintele sunt articole de grădinărit indispensabile pentru rezultate cu adevărat uimitoare - ele îți oferă certitudinea că nu muncești în zadar, iar plantele tale vor fi roditoare. În magazinele METRO găsești soluție universală de îngrășăminte pentru flori, pentru orhidei, în diverse prezentări - gel, amestec sau kalia glutamat. Mai mult decât atât, consultanții din magazine sunt mereu gata să te ajute și să te informeze, astfel încât să alegi cea mai bună hrană pentru plantele pe care vrei să le cultivi.


·       Sol

Deși Moldova este o țară bogată în soluri fertile, totuși, dacă alegi să îți înfrumusețezi balconul cu plante în ghiveci sau vrei să îmbogățești randamentul solului din curte, ai nevoie de ajutor. La METRO ai la dispoziție sol de cea mai înaltă calitate, atent porționat și împachetat, universal, torf pentru orhidei sau pentru răsad – indiferent de scopul tău, aici găsești o soluție.

·       Accesorii de grădinărit și unelte electrice

În vânzare există o gamă largă de materiale și unelte pentru grădinărit. Ele transformă grădinăritul într-o activitate plăcută și mult mai ușoară. Din accesoriile indispensabile fac parte paletele pentru răsad, mănușile, precum și o serie de unelte manuale (lopeți, greble, foarfece etc). Poți opta pentru ghiveciuri clasice sau poți alege un model modern, construit special pentru a facilita drenajul optim, dar și circulația aerului prin sol.

Din uneltele electrice ai la dispoziție mărci cunoscute (Verto, Gardena, Rehau), care și-au demonstrat calitatea în timp. În magazine găsești: mașini de tuns iarba, trimer pentru gazon, ferăstraie electrice, sisteme de irigare și pompe de apă etc. Pentru comoditatea ta, ai la dispoziție și gama completă de accesorii (conectoare, furtunuri, chiar și un timer pentru sistemul de irigare, dacă vrei să automatizezi la maximum îngrijirea plantelor). Echipamentele profesionale te ajută să economisești mult timp și să savurezi procesul de grădinărit din plin – ar fi păcat să pierzi ultimele inovații din domeniu, doar pentru că nu ai știut de existența lor.

·       Decorațiuni

Pentru ca grădina ta să aibă o atmosferă irepetabilă, pe lângă frumusețea plantelor și gazonul impecabil, ai nevoie de decorațiuni. Acestea întregesc aspectul grădinii, transformând-o într-un spațiu de poveste. La METRO găsești cele mai variate decorațiuni pentru curte, chiar și lămpi ce se încarcă de la soare și se aprind automat. Transformă-ți grădina într-o poveste cu o atmosferă unică.


Poți fi sigur că în magazinele METRO vei găsi tot ce ai pe listă și chiar mai mult. Vino să-ți faci plinul pentru sezonul de grădinărit și să descoperi opțiuni noi. Nu uita nici de terasă și zona de odihnă – în magazine poți deja găsi produsele pentru sezonul grătarelor. Dacă vrei să fii pregătit pentru zilele calde, consultanții de pe raion vor fi bucuroși să te îndrume. Astfel, vei găsi rapid toate cele necesare pentru o grădină bogată și o excelentă zonă de odihnă (la un preț atractiv).P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.