Noul gadget al sud coreenilor are o carcasă de plastic, dar ecranul are rame infime pe trei dintre patru margini și, per ansamblu par premium. Panoul folosit este un Infinity-V, are o diagonală de 6,2 inci și o rezoluție nativă HD+.

Creierul întregii afacerii este un Exynos 7884 cu o valoare decentă de 2GB RAM. SoC-ul cu pricina, deși a fost creat in-house de Samsung, este unul destul de neobișnuit. A fost folosit în trecut doar în cazul lui Galaxy J3 V. La interior, ascunde două nuclee Cortex-A73 tactate la 1,35 GHz și șase nuclee Cortex-A53 tactate la aceeași frecvență.

Ce memorie are Galaxy A10

Galaxy A10 poate fi cumpărat cu doar 32GB de memorie internă, dar cantitatea respectivă de spațiu poate fi suplimentată cu un card microSD de până la 512GB. Pe spate, are o singură cameră principală de 13 megapixeli cu F/1.9, în timp ce amatorii de selfie-uri vor profita de un senzor frontal de 5 megapixeli ascuns într-o crestătură discretă sub formă de picătură, în partea de sus a panoului.

Telefonul are un acumulator de 3400 mAh, mai mult decât suficient pentru o zi departe de priză. Galaxy A10 rulează Android Pie mascat de interfața proprietară One UI. Cei care cochetează cu o eventuală achiziție, se vor bucura să afle că-l pot cumpăra cu spatele roșu, negru sau albastru începând cu mijlocul acestei luni. Prețul de achiziție este de aproximativ 120 de dolari.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!