Alexei a făcut consultanță și dezvoltare pentru branduri precum Energy Fitness, Darwin, Dulcinella, Tucano și altele. Urmăriți emisiunea pentru a găsi răspunsuri la problemele pe care le vede Alexei în lumea business-ului din Moldova. Nu uitați să vă abonați la canalul de YouTube DigitalMust

Digital Must este un creat și lansat la Agora, în parteneriat cu agenția de publicitate online AdCenter. E un spațiu în care cei cu talent și spirit inovator se intersectează cu cei ce au experiența și dorința de a face lucruri mari în digitalul din Moldova. Digital Must reunește specialiști, antreprenori și factori de decizie din marketingul și comunicarea locală, cu scopul comun de a rezolva dilemele online-ului moldav.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!