„Acolo nu e pentru pietoni, acolo e pentru cai. Dacă mergi pe tocuri acolo, rămâi și fără tocuri și fără picioare. A făcut de mântuială. La Primărie se schimbă tot timpul conducerea și nu ai cu cine vorbi. Lucrurile frumoase costă scump. E bine că au făcut asta și că au făcut-o cât sunt în viață, dar trebuia până la capăt dusă. Trebuia supravegheată această construcție”, a mai adăugat Eugen Doga. 

Amintim că fosta strada Alexandru Diordiţă a obținut statut de zonă pietonală la 1 mai, 2013. Lucrările de reparație au început însă mult mai devreme și au durat până după mijlocul anului 2015, depășind cu mult termenul limită pentru darea în exploatare. Lucrările de reabilitare au costat circa 12 milioane de lei și au fost realizate în baza unui parteneriat public privat. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!