Două treimi dintre cuplurile care nu pot avea copii sunt afectate de infertilitatea partenerului. Ce trebuie să faci înainte de a concepe un copil?

„Noi îți recomandăm tratament pentru fertilitate cu suplimentele ProFecund B pentru bărbați. ProFecund B constituie un tratament foarte eficient, dovadă fiind multe cupluri cărora le-a reușit să obțină un rezultat pozitiv la testul de sarcină”, spun reprezentanții Farmaciei Familiei.

ProFecund B este un supliment care stimulează fertilitatea masculină și sprijină funcția de reproducere la bărbați. Acesta ameliorează problemele de fertilitate masculină; sporește producția de lichid seminal; mărește rezistența la stresul fizic și mental, factor esențial pentru menținerea în bune condiții a capacității reproductive. Totodată, suplimentul îmbunătățește dinamica și performanța intimă la bărbați.

„Bărbaților care vor să-şi mărească şansele de a deveni taţi, le recomandăm să urmeze un tratament de minim 3 luni de zile (sau conform recomandării medicului specialist). Produsele Profecund B sunt eficiente în echilibrarea hormonilor, precum și în îmbunătățirea stării generale de sănătate, care sunt atât de vitale pentru concepție. Dacă te-ai hotărât să concepi un copil, începe acum o cura de tratament cu ProFecund B pentru a obține cât mai curând un rezultat pozitiv la testul de sarcină”, mai spun specialiștii Farmaciei Familiei.

Suplimentul este disponibil în rețeaua Farmacia Familiei. Pentru mai multe detalii, puteți apela la InfoLine (022) 780 780.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.