Un bărbat din Grecia a rămas cu zile în urma tragediei Ethiopian Airlines pentru a întârziat la zbor cu două minute

Un bărbat din Grecia a rămas cu zile în urma tragediei Ethiopian Airlines pentru a întârziat la zbor cu două minute

157 de oameni din peste 30 de țări au murit în urma prăbușirii avionului Boeing 737 MAX 8, duminică dimineață, în Etiopia. Un bărbat din Grecia se consideră norocos după ce nu s-a mai urcat la bordul aeronavei. El a relatat cum a pierdut zborul pe Facebook: „Ziua mea norocoasă”, scrie Digi24.

Antonis Mavropoulos a povestit duminică, pe pagina de Facebook, că ar fi trebuit să fie la bordul cursei dintre Addis Ababa și Nairobi (capitala Kenyei), dar care s-a prăbușit în Etiopia, pentru că a ajuns cu două minute mai târziu la îmbarcare.

„Eram nervos pentru că nimeni nu m-a ajutat să ajung la poarta de îmbarcare la timp. Am văzut ultimii pasageri cum intrau în tunel”, a povestit bărbatul într-o postare pe care a numit-o „Ziua mea norocoasă”.

Publicitate

Fiind președintele unui ONG privind deșeurile, el trebuia să ajungă la Nairobi pentru a participa la o conferință anuală a Programului de Mediu sub egida ONU, potrivit presei din Grecia.

El a făcut o rezervare pentru un zbor care urma să decoleze peste doar câteva ore, însă nu i s-a permis să se îmbarce în acest avion. Doi polițiști l-au abordat în timp ce aștepta.

„M-au condus către secția de poliție din aeroport. Un ofițer mi-a spus să nu protestez, ci să mă rog lui Dumnezeu pentru că sunt singurul pasager care a ratat îmbarcarea la zborul ET 302 care s-a prăbușit”, a mai spus Antonis Mavropoulos.

Bărbatul a mai spus că autoritățile etiopiene au dorit să verifice încă o dată identitatea lui și motivul pentru care nu s-a mai urcat la bordul avionului.

„Prieteni din Nairobi m-au anunțat că zborul nu a mai aterizat și nu au nicio informație despre avion. (...) Apoi mi-am dat seama că trebuie să-mi contactez familia și să le spun că am supraviețuit, deoarece am pierdut zborul. În acel timp m-am prăbușit la podea pentru că am realizat cât de norocos am fost. (...) Sunt recunoscător că trăiesc”, mai povestit el.

Citește și: 150 din cele 157 de persoane care au murit în accidentul aviatic de duminică erau din 35 de țări

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fantonis.mavropoulos%2Fposts%2F10218365946995594&width=500

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal