Aveți de ales din literatură clasică, romane în vogă, cărți pentru copii, titluri motivaționale, istorie sau limbă engleză. Ca să fie mai ușoară căutarea, puteți selecta din miile de cărți să le vizualizați după bestsellers, cele mai votate sau cele mai noi. 


Pentru a beneficia de discountul de 40% trebuie să urmați câțiva pași simpli: vă autentificați, adăugați cărțile dorite în coș și adăugați codul BOOKS40 în câmpul indicat codului promoțional. La fel, cumpărăturile trebuie să depășească 299 de lei pentru a activa codul de reducere. 


La plasarea comenzii aveți opțiunea ridicării coletului de la show room-ul elefant.md din Chișinău sau puteți alege un curier la domiciliu. Nu uitați, compania livrează acum în toată Republica Moldova! „Cumpărătorii își pot deschide coletul și verifica produsele primite. Acestea pot fi testate sau probate, iar în cazul în care nu sunt conforme cu așteptările - returnate fără costuri suplimentare”, mai precizează cei de la Elefant.md.

Telefon de contact: 061 000 901; 061 010 035 sau contact@elefant.md. P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.