Oreiro a declarat pentru presa de la Chișinău că zborul până aici i s-a părut lung, dar speră să descopre în țara noatră locuri frumoase. 

„Am venit câteva zile mai devreme pentru a pregăti concertul la cel mai înalt nivel. Totodată, este prima dată când vin aici, așa că vreau să cunosc locuri istorice, locuri frumoase, care să-mi inducă câte ceva despre istoria țării. Vreau să mănânc bucate deliciose, dar în primul rând vreau să gust ciocolata de aici”, a declarat Natalia Oreiro pentru PRO TV.

Amintim că Natalia Oreiro va susține pe 16 martie, ora 19:00, în incinta Palatul Național „Nicolae Sulac” un concert care face parte din  turul  „Unforgettable tour”. 

Chișinăul va fi unul dintre primele orașe în care Natalia va găzdui premiera pieselor care nu au fost auzite încă de fanii ei, deci ne așteaptă un spectacol de neuitat, anunță organizatorii.

Pe lângă cariera de film de succes (unde a jucat mai mult de 30 de roluri), Natalia cântă. Aceasta se bucură de trei mari înregistrări de studio, coloane sonore pentru seriale și 17 single-uri care au devenit hituri, iar în 2018 Natalia Oreiro a lansat melodiile „Mi Pobedim” și „United by Love” pentru Cupa Mondială, care au devenit favoritele rușilor.

În anii ’90, Natalia Oreiro era legenda telenovelelor argentiniene, cucerindu-i pe cei din faţa micilor ecrane, după care frumoasa brunetă a dat lovitura şi în industria muzicală cu hiturile „Cambio Dolor” şi „Me Muero de Amor”, urmând apoi „Tu Veneno” şi „Como Te Olvido”. În 2010, revista Esquire a inclus-o pe Natalia Oreiro în topul celor mai frumoase femei din lume, iar în 2011 a fost numită ambasadoare UNICEF.