Lion's Jewellery este rețeaua de magazine de bijuterii, situate în centrul Chișinăului, care oferă un sortiment larg de bijuterii pentru orice gusturi. De la ei puteți alege bijuterii drăguțe pentru copii, inele de logodnă şi verighete, bijuterii din argint, din aur alb sau galben, seturi sau accesorii separate.

Alegeți pietre prețioase

Pietre prețioase pentru orice gusturi – de la cele mai prețioase până la cele mai modeste: cu diamant mare sau cu miriade din pietre strălucitoare într-o singură bijuterie, cu smarald sau cu topaz, de o frumusețe incredibilă. Puteți alege de la Lion's Jewellery bijuterii, care vor corespunde dorințelor dvs.

Minimalismul arată șic

Colecţiile de la Lion's Jewellery înseamnă bijuterii şic pentru ocazii speciale. Însă ofertele magazinelor înclud și unele giuvaierii mai austere, minimaliste - o tendință tot mai întâlnită printre tinerii de la noi. De la cele clasice până la cele moderne, gama rețelei de accesorii din metale nobile vă stă la dispoziție.

Achitarea în rate

Pentru ca procurarea bijuteriilor să fie şi mai plăcută, Lion's Jewellery vă oferă posibilitatea să le cumpăraţi şi în rate. Reducerea de 30% pentru întreaga gamă de bijuterii din reţea este o oportunitate excelentă de a vă oferi, vouă sau persoanei iubite un cadou cu adevărat special.

Adresele: Bd. Ştefan cel Mare, 128.  

Bd. Ştefan cel Mare, 130.
Bd. Ştefan cel Mare, 132.

Tel.: 076 76 76 75 sau direct pe Lions.md


P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.