„După cum ai interpretat aici, e mai mult decât un cântec în spate. Ești foarte talentat, dar peste talentul tău am avut parte de un moment foarte sincer”, a menționat unul dintre membrii juriului, Andi Moisescu.

Denis Lupan a dezvăluit că și-a interpretat durerea. Prietena lui din copilărie, cu care a avut o relație timp de patru ani, a murit după ce a fost diagnosticată cu o boală incurabilă. „Ea pentru mine era totul”, a spus tânărul.

Mama lui Denis lucrează în Israel, unde are grijă de bătrâni. Tatăl său este electrician, dar locuiește separat din cauza dependenței de alcool. Tânărul a menționat că a început să meargă la canto la sugestia unui prieten. Acum, muncește la un studio de muzică și merge la evenimente. A reușit să se afirme la diverse concursuri. De exemplu, a câștigat un festival internațional de muzică desfășurat anul acesta în Bulgaria. Denis are un vis – să aibă propria trupă.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!