Mai mult, pe lângă vizita de la universitate, liceenii pot beneficia de servicii de cazare și de o masă în campusul universitar.

Proiectul „Student pentru o zi” a fost lansat de Universitatea Tehnică din Moldova. Acesta se va desfășura în zilele de 29-30 martie, 12-13 aprilie și 19-20 aprilie. Pentru a participa, doritorii trebuie să se înregistreze din timp, completând online un formular. După ce își aleg facultatea pe care vor să o viziteze, aceștia urmează a fi contactați de administrația instituției.

„Se spune că perioadă de studenţie este cea mai frumoasă şi palpitantă din viaţa unui om, fiind plină de diverse evenimente, care îşi pun amprenta asupra personalităţii noului adult. Dacă în adolescenţă, mai exact în liceu, se poate spune că devii adult, acest nou statut capătă o amploare diferită în perioada studenţiei, mai ales datorită faptului că în sfârşit studenţii sunt independenţi. Cei care vor să pătrundă de pe acum în tainele vieții de student al UTM, sunt invitați la proiectul „Student pentru o zi”, se arată în anunțul universității.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!