„Mi-a plăcut foarte mult. Aprecieri lui Dan (n.r. Bălan), fiindcă această piesă lansată în anii 1990 a sunat modern și actual. Bravo!”, a menționat unul dintre jurați după momentul montat de interpretul basarabean.

„Vocal, Ecaterina a fost un pic mai bună. Dar, Alexandru, în acest duet ești o mare descoperire pentru mine. Este cazul când este foarte dificil să aleg. O să merg mai departe cu Ecaterina”, a spus Dan Bălan.

„Dan, îți mulțumesc mult că ai avut încredere în mine. Sunt foarte fericită. Mulțumesc”, a menționat Katerina după prestație.


La preselecții, Katerina, în vârstă de 26 de ani, a cântat piesa „Dragosteadin tei”. Interpretarea a întors patru scaune. Impresionat de prestație, Dan Bălan a urcat în scenă și a cântat în duet cu tânăra interpretă.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!