Tânăra naistă a câștigat premiul I la secțiunea instrumentelor tradiționale. „De data aceasta locul I a însemnat câteva nopți nedormite, ore de așteptare și o experiență pe care am trăit-o pentru prima dată. Mii de mulțumiri domnului Ion Negură pentru încrederea de a merge la acest concurs de una singură, domnului dirijor Călin Corai pentru răbdarea colosală și grija pentru ca lucrările tuturor să iasă la cel mai înalt nivel și, desigur, părinților mei care, ca de obicei, au cea mai mare încredere și îmi oferă toată susținerea de care am nevoie”, a scris Adriana Babin pe rețelele de socializare.

Iată prestația artistei:


EA.md mai scrie că la acest concurs au participat și alți artiști din Republica Moldova care s-au ales cu premii sau mențiuni: Gabriel Nebunu – locul 2, Maria Cibotari – mențiune la secţiunea canto tradiţional, 15-19 ani; Damian Spinei din Drochia – premiul I la secţiunea canto tradiţional, 20-25 ani; premiul „MIHAI BOTOFEI” oferit de Orchestra Ansamblului „Floricică de la munte” a ajuns la Daniel Condrea, originar din Strășeni.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!