Informația a fost confirmată pentru AGORA de purtătorul de cuvânt al Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, Diana Blănaru.

„Accidentul s-a produs în anexa de înot a liceului. Fetița de șapte ani a înghițit apă, la fața locului s-a deplasat un echipaj de reanimare, copilul a fost găsit în stare stabilă, dar a fost transportat pentru mai multe investigației la Spitalul pentru Copii „Valentin Ignatenco””, ne-a comunicat Blănaru.

Cazul a fost confirmat și de Poliția Capitalei. 

„Eleva era la lecția de înot conform orarului. Ea și-a pierdut echilibrul și a căzut în apă. Instructorul a reacționat prompt, dar la fața locului a fost chemată și ambulanța, și un echipaj de poliție. Acum fetița se află în afara oricărui pericol. A fost deschis un proces penal pentru documentarea cazului”, ne-a spus ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Bazinul liceului s-a deschis în 2012, pentru el fiind cheltuiți aproape 4 milioane de lei.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!