Samsung Galaxy A90

Samsung Galaxy A90, menţionat în mai multe zvonuri recente, promite să fie alternativa low-cost pentru seria Galaxy S10. Mai mult decât un o consolare pentru cumpărătorii care nu-şi pot permite niciuna dintre versiunile Galaxy S10, Galaxy A90 preia configuraţia de top bazată pe chip-ul Snapdragon 855, urmând să fie diferenţiat de aspecte cum ar fi tipul de ecranului şi calitatea finisajelor exterioare, mai puţin prin nivelul de performanţă oferi.


Detaliile concrete despre seria Galaxy A90 sunt deocamdată puţine. Ştim doar că telefonul ar trebui să aibă cameră foto de tip pop-up care se şi roteşte pe direcţia faţă-spate, eliminând nevoia pentru cameră frontală. Asta implică folosirea unui ecrană fără „breton”, care acoperă toată partea din faţă a telefonului. Acesta nu fa fi însă bazat pe tehnologie AMOLED, ci o soluţie LCD mai puţin cotisitoare. În locul unei carcase din sticlă, Galaxy A90 ar urma să folosească o imitaţie din policarbonat, mai puţin rezistentă la zgârieturi.

Toate aceste dotări ar urma să fie disponibile pentru aproximativ 600 dolari, Somsung dorind să concureze cu Galaxy A rivalul OnePlus 7 oferit la un preţ similar.

Samsung Galaxy A60

Galaxy A60 ar putea fi cel mai mare telefon Samsung de generaţie recentă, echipat cu un ecran Infinity-U de 6.7 inch. Spre deosebire de modelul A90, acesta păstrează un decupaj tip picătură la partea de sus, excluzând desingnul de tip „periscop” pentru camera foto.


În ansamblu, configuraţia lui Galaxy A60 nu este de aruncat, telefonul urmând să aibă o cameră foto principală de 35MP+ 8MP lentile wide-angle + senzor de 5MP pentru aplicarea de efecte bokeh (triple camera). Uimitor este că şi camera frontală este de rezoluţie înaltă - nu mai puţin de 32MP.

La interior, Samsung Galaxy A60 va avea o configuraţie ceva mai modestă, bazată pe chip-ul Snapdragon 975, ajutat cu 6GB sau 8GB memorie RAM, respectiv 128GB stocare internă. Cerinţele ecranului gigant vor fi susţinute cu ajutorul unui ecran de 4500 mAh.

Galaxy A60 urmează să fie livrat cu versiunea Android 9 Pie deja instalată, la un preţ de aproximativ 400 euro.

Samsung Galaxy A40

Modelul entry-level Galaxy A40 păstrează aspectul supradimensionat, folosind un ecran de 6.4 inch decupată la partea de sus după modelul „picătură”.


Citește continuarea articolului pe go4it.ro.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!