Potrivit primelor informații, un camion care circula dinspre Iași spre Răducăneni a rămas cel mai probabil fără frâne într-o vale lungă, periculoasă și a pătruns pe contrasens. Din față, pe sensul opus (spre Iași), veneau două TIR-uri. Șofer primului mastodont a văzut că riscă să fie izbit de camion, așa că a tras de volan dreapta și a dărâmat gardul unei case, ajungând în curte. Conducătorul celui de-al doilea TIR nu a avut timp să reacționeze și a fost lovit în plin.


Circulația pe traseu a fost blocată. Șoferii au fost nevoiți să ocolească zona după ce biluțe de propilenă au acoperit drumul.


Cele două TIR-uri sunt înmatriculate în Tulcea, iar camionul este înmatriculat în Suceava. Unul dintre cei trei șoferi a murit. Ceilalți doi au fost transportați la spital. Încă un pasager, implicat în acest accident, a fost rănit. Zeci de pompieri au intervenit la fața locului.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!