Din informația disponibilă pe site-ul oficial al companiei aeriene, observăm că vor fi doar două curse pe săptămână – marți și sâmbătă. Biletele spre această destinația pot fi cumpărate începând cu data de 15 iunie 2019. Prețul unui bilet pentru o singură direcție începe de la 34,99 euro. Totuși, dacă veți dori să călătoriți cu o valiză de cală, costurile vor crește. Și asta pentru că, începând noiembrie 2018, mai multe companii aeriene low-cost și-au schimbat politica de bagaje.

Și compania Air Moldova vinde bilete de zbor Chișinău – Verona. Am selectat pe site-ul oficial o plecare în luna iunie. Costul unei singure călătorii pornește de la 84 de euro. Pentru aceeași rută, o altă companie low-cost – Fly One, oferă un preț de cel puțin 77,15 euro.

Aceasta este a cincea destinație spre Italia operată de Wizz Air din Chișinău. Compania mai oferă zboruri spre Bologna, Milano, Roma și Veneția.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!