„Pacientul nu a fost internat. El se afla acum in proces de investigații. Ulterior, medicii urmează sa decidă dacă va fi internat și sa anunțe diagnosticul”, a declarat serviciul de presă al Spitalului de Urgențe.

Totodată, vicepreședintele tineretului democrat, Ion Harghel a declarat că Sîrbu ar fi suferit o comoție cerebrală în urma unor lovituri la cap aplicate de către Pavel Grigorciuc.

„Pavel Grigorciuc i-a provocat colegului din PDM, Sîrbu Sergiu, o comoție cerebrală. L-a lovit în cap într-o cafenea din centrul orașului. L-a atacat ca un șacal”, scrie Ion Harghel pe pagina sa de Facboook.

Într-o transmisiune live, Pavel Grigorciuc  a confirmat că  „i-a dat o palmă deputatului”.

Pe pagina sa de facebook, Grigorciuc a scris că în timp ce trecea pe lângă o cafenea din capitală, l-a văzut pe democratul Sergiu Sârbu numindu-l trădător. 

„Ca răspuns, Sîrbu m-a insultat public în prezența unor oameni care erau pe terasă lângă cafenea. Fiind emoționat, i-am dat o palmă pe obraz”, a scris Grigorciuc.

Potrivit intervenției live pe care a avut-o pe Facebook, acesta este transportat la comisariatul de poliție Buiucani.

Contactați de AGORA, nici Sergiu Sîrbu, nici colegii acestuia nu au fost de găsit. 

Citește și: Declarațiile lui Pavel Grigorciuc, cel care l-a luat la palme pe democratul Sergiu Sîrbu.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!