Pe pagina sa de facebook Grigorciuc a scris că în timp ce trecea pe lângă o cafenea din capitală, l-a văzut pe democratul Sergiu Sârbu și l-a numit trădător. 

„Drept răspuns, Sîrbu m-a insultat public în prezența unor oameni care erau pe terasă lângă cafenea. Fiind emoționat, i-am dat o palmă pe obraz. După aceea tot a continuat să mă insulte”, a declarat Grigorciuc.

„Sunt împotriva soluționării conflictelor prin astfel de metode, dar există situații în care orice om, după o insultă publică, ar trebui să-și protejeze onoarea și demnitatea”, a adăugat acesta.

Potrivit intervenției live pe care a avut-o pe Facebook, acesta este transportat la comisariatul de poliție Buiucani.

AGORA amintește că  democratul Sergiu Sîrbu a fost bătut chiar după ședința Parlamentului. Informația fiind confirmată atât de către surse din conducerea poliției capitalei, cât și de soția deputatului.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!