Industria financiară trece prin schimbări radicale. Băncile se digitalizează, fintech-uri noi apar și aduc disrupție în zone unde nu ne așteptam. În rândul startup-urilor, zona fintech este cea mai activă și primește cele mai mari investiții. Din acest motiv, start-up.ro se alătură Future Banking, cel mai important eveniment de banking digital din România. Vom organiza concursul de pitching Future Banking Fire Pitch, powered by EFSE (European Fund for Southeast Europe). 5 minute pe scenă în care startup-urile vor ține un pitch, 5 minute de feedback din partea unui juriu format din specialiști, investitori, fonduri de investiții. Solution provider pentru pitch-ul de la Future Banking este IT Smart Systems.

Înscrie-te aici pentru preselecție. 10 startup-uri vor rămâne pe scenă în finala de pe 14 mai 2019. Concursul va fi prezentat și găzduit de Octavian Palade, Events & Content Strategist la start-up.ro. Dacă vrei să participi la toată conferința Future Banking, în public, poți să te înscrii aici.

De ce să te înscrii?

Future Banking Fire Pitch e organizat în cadrul celei mai importante conferințe de banking din România, Future Banking. Aici vom discuta și vom auzi specialiști din întreaga lume care vor vorbi despre cele mai noi trenduri din zona bancară, dar și care sunt nișele care se dezvoltă în jur. Vom avea 10 startup-uri pe scenă care vor prezenta în fața juraților care reprezintă fonduri de investiție din străinătate și din România, specialiști în banking și mentori. Dacă te înscrii vei avea oportunitatea să discuți în privat cu aceștia și să dezvoltați discuții care să ducă la accelerarea startup-ului. În plus, primești promovare gratuită în wall-street.ro și start-up.ro.

Ce start-upuri pot participa la eveniment?

Se caută startup-uri early stage și nu numai. Ca să te înscrii la competiție trebuie să ai un startup early stage din domeniile fintech, proptech, insurtech, wealthtech, regtech, legaltech, edtech. Nu trebuie să ai încă venituri, dar să fi ajuns măcar la stadiul de MVP, nu doar la stadiul de idee. Prezentarea va ține 5 minute, va fi în engleză și va fi însoțită de o prezentare în orice format dorești tu pe ecranul din spatele tău. După fiecare prezentare vor fi cinci minute de întrebări și feedback.

Înscrie-te aici pentru competiția Future Banking Fire Pitch.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!