Spuneți-mi vă rog, cum aveți de gând să lucrați cu oamenii? Până acum, am trimis scrisori, dar în răspuns am primit tăcere. Nu se face nimic. Am fost pe la toți deputații dumneavoastră. Doar promisiuni. Dacă spuneți că nu puteți nimic, atunci de ce ați susținut sistemul electoral mixt, pentru ca un deputat să poată”, a întrebat femeia în limba rusă.

Dacă sunt întrebări personale, putem rămâne să discutăm. Dar, să fim sinceri, nu întotdeauna avem posibilitatea să rezolvăm toate probleme. Nu avem o baghetă magică. Noi facem ceea ce putem face, chiar dacă suntem în opoziție. Nu ne eschivăm și încercăm să ajutăm cu ce putem”, i-a răspuns Vlad Bătrâncea.

Întreaga conferință de presă a socialiștilor poate fi văzută aici.

Vezi și: Candidat socialist, luat la rost de o fostă membră PSRM în timp ce se lansa în campanie. „Din tot ce ați făgăduit, nimic nu ați făcut” (VIDEO)

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!