Nu banii sunt și trebuie să fie decisivi în campania electorală. Importantă este activitatea zilnică a partidului”, crede deputatul Vlad Bătrîncea.

Există o strategie de la caz la caz. Până la urmă, nu se raportează mandatele în funcție de banii cheltuiți. Este ceva deplasat. Până la urmă, nota o dă alegătorul, indiferent câți bani cheltui”, a declarat socialistul Grigore Novac.

PSRM a obținut, în urma scrutinului parlamentar din 24 februarie, 35 de mandate în Legislativ, chiar dacă sperau să obțină o majoritate de 51 de mandate. Cu toate acestea, au cheltuit mai puțini bani decât la parlamentarele din noiembrie 2014.


Citește și: Unii au evitat presa, alții i-au certat pe jurnaliști. Cum s-au afișat deputații la prima ședință a Parlamentului (FOTO)

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!