„Stimați jurnaliști, rog să mă iertați că nu vă pot primi în audiență la spital. Chiar vreau puțină liniște. Dar asta nu înseamnă ca eu am dispărut. Cu părere de rău tot aici în spital sunt (inclusiv noaptea) chiar daca aș vrea și eu mai repede la familie, la soție și la copil acasă”, a scris Sergiu Sîrbu.

Totodată, Sîrbu a atașat la textul știrii o poză cu panorama pe care o vede de la geamul spitalului: „Cel puțin am o priveliște frumoasă”.


AGORA amintește că ieri, 21 martie, Sergiu Sîrbu a fost bătut de activistul Pavel Grigorciuc. Aseară, Poliția a anunțat că Grigorciuc a fost reținut în baza unei plângeri formulate de Sîrbu, în care acesta îl acuză pe fostul său coleg de partid de agresiune fizică. În acest context, poliția a inițiat o cauză penală pentru acțiuni de huliganism. Grigorciuc riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 5 ani.

Citește și: Democratul Sergiu Sîrbu a ajuns la spital. Acesta ar fi fost bătut de un fost coleg de partid


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!