Selecționerul Moldovei Alexandru Spiridon a anunțat primul 11 în meciul contra Franței. În această seară,  căpitanul echipei naționale va fi Artur Ioniță. 11 de start al Moldovei îi include și pe Koșelev, Reabciuk, Carp, Posmac, Jardan, Cebotaru, Gînsari, Cociuc, Antoniuc și Nicolaescu.

De cealaltă parte, naționala Franței îl are pe post de căpitan pe Lloris. 11 de start al campionilor mondiali arată așa: Portar - Lloris, fundași de linie Pavard și Kurzawa, fundași centrali – Umtiti și Varane, mijlocași defensivi Kante și Pogba, în ofensivă stau Koman, Griezman și Mbappe, iar în fruntea, iar în capăt stă Giroud.


AGORA menționează că a făcut o predicție garniturile care vor intra în teren la meciul Moldova-Franța, care s-a și adeverit.

Citește aici: Echipele probabile de la R. Moldova-Franța. Vedetele franceze care vor intra pe teren și jucătorii moldoveni care le vor ține piept

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!