„Felicitări, Vladimir Ambros, pentru reușita de aseară! Un gol marcat în poarta campioanei mondiale e un motiv de mândrie pentru orice fotbalist. Zilele următoare, Fundația Edelweiss îi va oferi premiul promis pentru această reușită. Felicitări întregii echipe a Moldovei, care a luptat până în ultimul moment”, a scris pe Facebook liderul democraților.

Vezi și: Vladimir Ambros, marcatorul din meciul cu Franța, ar urma să primească „un premiu consistent” din partea democratului Vlad Plahotniuc

Ieri, după meci, Vladimir Ambros a fost întrebat de presă ce va face cu premiul promis.

„Principalul este rezultatul și nu golul ce l-am marcat. Banii îi vor da copiilor care au nevoie de ei. Din fericire, eu stau bine financiar, așa că banii doresc să-i transmit celor nevoiași”, a declarat Ambros pentru jurnaliști.

Fotbalistul de 25 de ani joacă în Divizia Națională, la Petrocub Hîncești, pe postul de atacant. Acesta a marcat , în minutul 89, unicul gol al gazdelor în meciul cu reprezentativa Franței din grupa de calificare la Campionatul European din 2020.

Citește și: Am pierdut, dar ne-a bătut campioana mondială! Tricolorii, 1-4 cu Franța (VIDEO)

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!