Citește și: „Zaporojeț vs Ferrari”, „am jucat cu niște monștri” și „fotbalul prestat de noi nu-i fotbal”. Spiridon, despre partida cu Franța (VIDEO)

La faza celui de-al doilea gol, în care Raphael Varane s-a înălțat lejer pentru a trimite balonul în plasă după o centrare din corner, unul dintre comentatori i-a caracterizat pe apărătorii moldoveni drept „piese de decor”, în timp ce celălalt a comentat că la această fază fundașii noștri au fost „foarte statici”.

„E totul atât de ușor!”, a spus unul dintre comentatori la cel de-al treilea gol marcat de Franța, când Olivier Giroud abia de a atins mingea pentru a înscrie. „Prea ușor!”, l-a completat colegul care a remarcat că la faza golului nu a existat niciun contact cu apărătorii moldoveni. Totodată, acesta a criticat și portarul pentru modul în care a ieșit spre Giroud.

Vezi și: „După așa meci te gândești dacă mai merită să joci fotbal”. Jardan, Gînsari și Damașcan, despre francezi: „Extraordinari, fenomenali, foarte rapizi” (VIDEO)

„Moldovenii sunt cei mai răi dușmani ai lor”, au fost de părere comentatorii englezi, după ce au văzut lejeritatea cu care tricolorii au fost deposedați de balon chiar înainte de ultimul gol al oaspeților.

Totuși, golul de onoare al tricolorilor i-a făcut pe comentatorii britanici să-i laude pe moldoveni și, în special, pe marcator. „Un gol faimos pentru Ambros. Ei bine, a încercat să-și facă un nume anterior, când a vrut de unul singur să străbată un zid de apărători francezi, dar de data asta au nimerit-o”, a comentat britanicul. „O finalizare foarte bună”, a adăugat el. „Chiar dacă a marcat din 5 metri, acești 5 metri vor deveni apoi 35 de metri”, a glumit unul dintre comentatori, referindu-se la importanța unul gol marcat în poarta campioanei mondiale.

Citește și: „Unde joacă moldovenii, acolo pământul geme”. Meciul cu Franța, prin prisma postărilor internauților (FOTO)

Rezumatul partidei cu comentariul de la Sky Sports poate fi văzut AICI.

Naționala R. Moldova a pierdut prima partida din campania de calificare pentru Campionatul European din 2020.  Tricolorii au cedat pe teren propriu, scor 1-4, împotriva reprezentantivei Franței. Campioana mondială a avut o misiune ușoară la Chișinău, unde a avut o posesie zdrobitoare și cele mai multe ocazii de gol.

Vezi și: Plahotniuc păstrează intriga în privința premiului pentru Ambros. Fotbalistul spune că îl va dona

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!