„Serioasă și riguroasă la începutul jocului, Moldova a clacat brusc după deschiderea scorului, ca și fundașul său Oleg Reabciuk, copleșit de viteza atacatorilor francezi”, scrie lequipe.

„Trista Moldovă. Echipa considerată mai mult tehnică decât fizică nu a făcut față greutății. Încercând să închidă spațiile din axă și să-l monitorizeze îndeaproape pe Mbpappe, în cele din urmă s-a dat bătută”, notează Le Figaro.

„Fără a-și forța talentul, echipa Franței și-a îndeplinit misiunea în meciul cu Moldova. Moldovenii au arătat prea multe lacune, iar francezii au profitat de toate ingredientele pentru a face întâlnirea ușoară”, scrie aceeași sursă. 

Meciul istoric dintre Moldova și Franța s-a încheiat cu un scor de 4 la 1 în favoarea francezilor. Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!