Voluntarii au început să-l caute pe copil încă de aseară. Astăzi, mai multe mame s-au alăturat grupului.

„Dragi ialoveneni, haideți să ne mobilizăm ca să găsim copilașul. Este nevoie de voluntari! Vă rugăm, nu fiți indiferenți! Haideți să dăm dovadă de solidaritate!Vă rugăm să vă verificați curțile, anexele la case și cuștile la câini (el îi iubește), băiețelul este bolnav de autism. Transmiteți și vecinilor!”, a declarat o voluntară.

„Am căutat pe șes, până la carieră. Nu este, dar trebuie mai multe persoane pentru a căuta mai amănunțit. Eu cu copil cu cărucior, nu am putut sa intru la carieră, că sunt și câini”, a scris o femeie.

„Noi locuim lângă policlinică. Căutăm”, a scris o altă locuitoare a orașului.

„Am două ore libere. Vreau să mă alătur căutărilor”, a adăugat o altă voluntară.

Potrivit oamenilor legii, copilul are o înălțime 120 cm și păr negru. Atunci când a dispărut el era îmbrăcat în pantaloni, avea o vestă de culoare verde închis și purta ghete de culoare albastru închis.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!