La fel ca și în edițiile precedente ale campionatului, echipele au avut la dispoziție două ore pentru a asambla un puzzle format din 500 de piese. Câștigătorii erau vizibili deja de la începutul competiției, pentru că au preluat conducerea cu o marjă esențială.

Astfel, în categoria „Amatori” au câștigat:

1. Echipa „Kaktusez”, care a reușit să asambleze puzzle-ul în 1 oră 8 minute și 52 secunde;

2. Echipa „Our Family, care s-a descurcat cu această sarcină în 1 oră 47 minute și 38 secunde;

3. Echipa „Bubble”, care a obținut rezultatul de 2 ore și 23 secunde.

Câștigătorii printre echipele din categoria „Profesioniști” sunt:                                                

1. Echipa „CUC”, care a reușit să asambleze puzzle-ul în 32 minute și 11 secunde.

2. Echipa „Assassins Team”, care a obținut rezultatul de 35 minute;

3. Echipa „Oxetane”, care s-a descurcat cu această sarcină în 36 minute și 21 secunde.

Campionatul „Puzzle Day by Castorland 2019” a devenit o adevărată sărbătoare de familie. La competiție au participat părinții cu copiii lor, precum și companii de prieteni și colegi. Organizatorii au pregătit și o zonă specială de joacă pentru cei mai mici vizitatori ai campionatului. În cadrul evenimentului a fost organizată și o loterie. Câștigătorii loteriei s-au făcut cu premii din partea partenerilor - compania Castorland și serviciul de selectare a specialiștilor Profi.md. Evenimentul s-a încheiat cu o gustare dulce - un tort festiv, pregătit de proiectul mama.md și partenerul Dulcinella pentru toți participanții.

Organizatorii campionatului Puzzle Day by Castorland 2019 au fost forumul pentru femei - mama.md și panoul de anunțuri gratuite - 999.md.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!