Pavel Grigorciuc se află în subsolul penitenciarului nr. 13. Anunțul a fost făcut de avocatul acestuia. Regimul totalitar își bate joc, aruncându-l pe Pavel în subsol. Încă un instrument de influență și tortură”, a scris Roșco pe Facebook.

Potrivit lui, în subsolul izolatorului de detenție preventivă este rece și multă umezeală, în condițiile în care Grigorciuc este astmatic și nu trebuie să se afle în asemenea spații.


Amintim că, sâmbătă, pe numele lui Pavel Grigorciuc a fost emis un mandat de arest pe un termen de 30 de zile.

Acesta este suspectat că i-ar fi cauzat democratului Sergiu Sîrbu o comoție cerebrală în urma unei lovituri, în urma căreia deputatul a fost internat în spital. Incidentul a avut loc pe 21 martie, după prima ședință a Parlamentului, la intrarea într-o cafenea din Grădina Publică Ștefan cel Mare. Grigorciuc ssusține că nu i-a dat decât o palmă deputatului, după ce acesta l-a insultat.

Citește și: 30 de zile de arest pentru agresorul democratului Sergiu Sîrbu (VIDEO)

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!