„El a zburat a zburat până ce a primit o palma. [...] Pavel Grigorciuc, fost comunist, l-a batut pe fostul comunist trădător Sergiu Sîrbu. Cum poate să fie comoție, dacă el nu are creier? Trebuie doctorii sa îi facă o analiză completă psiho-neorologică, nu l-ați văzut în campanie ba pe măgar călare, ba cu beschia subțioară umbla și nu știa pe cine sau ce să taie”, a declarat Vladimir Voronin, într-un interviu pentru Pro TV Chișinău.

Sergiu Sîrbu nu ne-a răspuns la telefon pentru a comenta spusele lui Voronin.

Amintim că Pavel Grigorciuc, cel care l-a agresat pe deputatul Sergiu Sîrbu joia trecută în centrul Capitalei, a fost plasat în arest la penitenciarul nr. 13 din Chișinău, după ce, la 23 martie, pe numele său a fost emis un mandat de arest pe un termen de 30 de zile. Acesta este suspectat că i-ar fi cauzat democratului Sergiu Sîrbu o comoție cerebrală în urma unei lovituri, în urma căreia deputatul a fost internat în spital. Incidentul a avut loc pe 21 martie, după prima ședință a Parlamentului, la intrarea într-o cafenea din Grădina Publică Ștefan cel Mare. Grigorciuc susține că nu i-a dat decât o palmă deputatului, după ce acesta l-a insultat.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!