Proiectul prevede instalarea iluminatului nocturn și a mobilierului urban, reconstrucția zonelor verzi din preajmă și a terenului adiacent, renovarea căilor de acces spre havuz, precum și infrastructură specială pentru căruțuri și persoane care se deplasează în scaun rulant.       


În prezent sunt executate lucrări de demolare a vechiului obiectiv, după care constructorii vor începe lucrările de terasament și pregătire a fundației pentru noua fântână arteziană. Lucrările de reconstrucție vor dura 3,5 luni, iar în acest sens, din bugetul municipal au fost alocate 3,6 mil. lei.

Renovarea havuzului este parte a Proiectului de reabilitare a Parcului „Valea Trandafirilor”, unde deja a fost reconstruită rețeaua de iluminat public pe bază de LED. Urmează alte lucrări importante precum: reabilitarea integrală a aleilor, construcția Skateparkului, terenului de minifotbal, celui de volei și construcția /reabilitarea WC-urilor publice, promite municipalitatea.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!