Spectacolul este povestea a doi frați, Mytyl și Tyltyl, care pornesc în căutarea fericirii. Calea lor e periculoasă si plină de aventuri. Frații reușesc să înfrunte multe obstacole, călătorind nu doar în spațiu, ci și în timp. Ei vizitează trecutul și viitorul; ajung  în țări fantastice și pline de vise.

Prin prisma acestei istorii ve-ți cunoaște cum trebuie să vă acceptați și să vă descoperiți pe voi înșivă și cum să vă înțelegeți cu cei din jurul vostru.

Viața ne este oferită  pentru a ne bucura de ea, însă, din păcate, mulți dintre noi nu înțelegem cum să ajungem la fericire. Mytyl și Tyltyl fiind cei care riscă cu viața lor pentru a ne lumina această cale. 

Din distribuție fac parte Iulia Bordeianu, Radu Canțîr, Doina Arvat, Dumitru Mamei, Stanislav Cotorobai, Anatol Guzic, Laurențiu Vutcărău, Alina Țurcanu, Maria Anton, Iulian Bubuioc, Natalia Prodan, Andrei Sochirca, Galina Lazarenco, Gheorghe Pietraru, Ala Menșicov și alții. 

Detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene Ionesco

Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-233-833 / 079-233-833) sau pe iTicket.md.

Caută fericirea la Teatrul Național Eugene Ionesco – Locul ideal pentru întâlniri!

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!