Tânăra își face studiile la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Capitală, iar pasiunea pentru muzică vine din fragedă copilărie. Își dorea de mult timp să participe la acest concurs de talente.

În 2018, tânăra a fost desemnată cea mai bună voce de karaoke din Republica Moldova.

Imediat cum a urcat pe scena show-ului de peste Prut, tânăra a ridicat publicul în picioare cu prestația sa muzicală emoționantă. A făcut spectacol și a transmis foarte multă bucurie și emoție, interpretând „Requiem”.


Florin Călinescu n-a rezistat în fața tinerei concurente, care a cântat fără emoții și i-a oferit golden buzz. Butonul auriu, care este cel mai râvnit buton al emisiunii, o trimite pe moldoveancă direct în semifinala show-ului „Românii au talent”, fără să mai treacă de etapa de post preselecții făcută de jurați înainte de semifinale.

În spatele tinerei se ascund și alte numeroase premii naționale și internaționale. Amintim că în vara lui 2018, ea a câștigat Marele Campionat de Karaoke MuzCafe, alegându-se cu premiul mare, în valoare de 35 de mii de lei.

Acum, Daniela se pregătește intens pentru semifinala „Românii au talent”Noi îi ținem pumnii și-i dorim mult succes în continuare!

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!